0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
200 gr Bucatini
400 gr Hnedé šampiňóny
20 gr Sušené hríby dubové
1 PL Olivový olej
Soľ
2 strúčiky Cesnak
Čierne korenie
6 ks Cherry paradajky

Bucatini s hubami

Bucatini ai funghi

  • 25 minút
  • Porcie 2
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Pre milovníkov húb, dokonalý obed na taliansky spôsob 🙂

 

 

 

Kroky

1
Hotovo

Dáme si variť bucatini a očistíme si šampiňóny. Nakrájame ich a osolíme. Hríby si prepláchneme v teplej vode, necháme odkvapkať a potom pokrájame na rezance.

2
Hotovo

Na panvici si rozohrejeme olivový olej, pokrájané šampiňóny a hríby spolu s cesnakom a čiernym korením si jemne orestujeme. S čiernym korením nemusíme veľmi šetriť, huby majú byť príjemne pikantné. Pridáme soľ podľa chuti a necháme zredukovať šťavu, ktorú huby pustili. Tesne pred koncom pridáme cherry paradajky a necháme ich ešte chvíľu podusiť.

3
Hotovo

Bucatini al dente pridáme k hotovým hubám a necháme ich ešte chvíľku spolu postáť aby sa pekne prepojili chute.

lopezka

Dopredu
Morčacia šunka s quinoa vločkami
Dozadu
Luxusné Brownies
Dopredu
Morčacia šunka s quinoa vločkami
Dozadu
Luxusné Brownies

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.