0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Kamutová kaša

Typ kuchyne
  • 15 minút
  • Porcie 2
  • Priemerný

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Krupicovú kašu si pamätám od malička. Ako malej mi ju robievala moja maminka s roztopeným maslom a horkým kakaom, posypanú cukrom. Keďže svojim deťom nedávam bežne sladkosti a keď niečo pre nich robím snažím sa obmedziť cukor, spravila som im takúto kašu. Kamutová krupica má príjemne orieškovú chuť, ešte výraznejšiu ako špaldová krupica a sušené ovocie dotvára k sladkastej chuti príjemný kontrast. Maslo nie je potrebné, keďže kokosové mlieko obsahuje kokosový olej a ten robí kašu vláčnejšou.

Kroky

1
Hotovo

V kokosovom mlieku uvaríme kamutovú krupicu do hladka a počas varenia pridáme kokosový cukor s vanilkou.

2
Hotovo

Podávame so sušeným lyofilizovaným ovocím.

lopezka

Dopredu
Jahňacie stehno na bylinkách
Dozadu
Chrumkavé kuracie rezne
Dopredu
Jahňacie stehno na bylinkách
Dozadu
Chrumkavé kuracie rezne

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.