Veslé predjedlo v podobe mini hovädzích burgrov v batátoch s avokádovými srdiečkami.
1
Done
|
Do rúry si dáme upiecť na kolieska pokrájané batáty, jemne pofrkáme olivovým olejom z oboch strán a necháme upiecť do zlatista. |
2
Done
|
Kým sa nám pečú batáty, pripravíme si mini burgre a uvaríme do mäkka cviklu. Mäso si pomelieme na jemno a pridáme vajce, puffovaný amarant, soľ, čierne korenie a dobre premiešame. Tvoríme malé placky, ktoré si poopekáme na troške olivového oleja. Burgre necháme dobre prepiecť a keď chytia jemnú kôrku, môžme ich vybrať na tanier. |
3
Done
|
Cvilku a mrkvu si nastrúhame a dobre premiešame, nadbytočnú šťavu pretlačíme a dáme bokom. Na upečený batát dáme mini burger, k tomu mrkvovo cviklový šalát, ktorý nedochucujeme ničím. Chute sa pekne prepoja a k tomu si z avokáda vykrojíme mini srdiečka. Dobrú chuť :-) |
2 Comments Hide Comments
Tieto robim aj ja ?
🙂