0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
350 gr Mleté hovädzie mäso
1 ks Vajce
3 PL Puffovaný amarant
2 ks Batát
1 ks Cvikla
2 ks Mrkva
2 PL Olivový olej
1 ks Avokádo
Soľ
Čierne korenie

Mini burgre

Cuisine:

Veslé predjedlo v podobe mini hovädzích burgrov v batátoch s avokádovými srdiečkami.

  • 40 minút
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Veslé predjedlo v podobe mini hovädzích burgrov v batátoch s avokádovými srdiečkami.

Steps

1
Done

Do rúry si dáme upiecť na kolieska pokrájané batáty, jemne pofrkáme olivovým olejom z oboch strán a necháme upiecť do zlatista.

2
Done

Kým sa nám pečú batáty, pripravíme si mini burgre a uvaríme do mäkka cviklu. Mäso si pomelieme na jemno a pridáme vajce, puffovaný amarant, soľ, čierne korenie a dobre premiešame. Tvoríme malé placky, ktoré si poopekáme na troške olivového oleja. Burgre necháme dobre prepiecť a keď chytia jemnú kôrku, môžme ich vybrať na tanier.

3
Done

Cvilku a mrkvu si nastrúhame a dobre premiešame, nadbytočnú šťavu pretlačíme a dáme bokom. Na upečený batát dáme mini burger, k tomu mrkvovo cviklový šalát, ktorý nedochucujeme ničím. Chute sa pekne prepoja a k tomu si z avokáda vykrojíme mini srdiečka. Dobrú chuť :-)

lopezka

previous
Lemon Curd
next
Kačka s mandľovým maslom
previous
Lemon Curd
next
Kačka s mandľovým maslom

2 Comments Hide Comments

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.