0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
Plnené portobello
4 ks Portobello šampiňóny
1 šálka Cañihua
1 šálka Quinoa
100 gr Kuracie prsia
250 gr Mozzarella
1 hrsť Kešu
Soľ
Cesnak
1 KL Olivový olej
Čierne korenie
Šalát
2 stonky Stopkatý zeler
2 ks Červená paprika
2 ks Paradajky
2 ks Mrkva
Petržlenová vňať
1PL Olivový olej
1 KL Čerstvá citrónová šťava
Little Gem šalát

Plnené portobello s quinoa a cañihua

Portobello s kuracím mäsom, quinoa, cañihua a kešu orieškami

  • 35
  • Porcie 2
  • Ľahké

Suroviny

  • Plnené portobello

  • Šalát

Postup prípravy

Zdieľaj

Šampiňóny Portobello tak, ako ich mám rada ja.

Kroky

1
Hotovo

Portobello si umyjeme, očistíme a nasolíme. Rozohrejeme si rúru na 200°C, medzi tým si pripravíme Quinoa a Cañihua každú zvlášť. Kuracie mäso nakrájame na malé kocky a hodíme na panvicu s trochou olivového oleja, osolíme a jemne dochutíme cesnakom a čiernym korením. Poopekáme do zlatista. Všetko nakoniec zmiešame aj s mozzarellou nakrájanou na kocky a naplníme zmesou portobello a posypeme kešu orieškami. Dáme zapiecť na 10 - 15 minút.

2
Hotovo

Zeleninu si nakrájame na malé kúsky, zmiešame a dochutíme troškou citrónovej štavy, olivovým olejom a štipkou soli. Podávame so šalátom

lopezka

Dopredu
Špagety s mäsovými guľkami
Dozadu
Morčacia šunka s quinoa vločkami
Dopredu
Špagety s mäsovými guľkami
Dozadu
Morčacia šunka s quinoa vločkami

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.