



Rýchle a chutné občerstvenie pre priateľov, rodinu alebo aj na oslavu. Každý, kto má rád syrové jednohubky si príde na svoje. Na plátku bielej redkvičky a na chutnom vankúšiku z hráškového pesta posadená jednohubka z kombinácie chutných orieškov a parmezánu. Vyskúšajte 🙂
Koncept, dizajn, kvetinová výzdoba : FlorDeLuxe
Food & Photo : Lopez.sk
1
Done
|
Parmezán nastrúhame, orechy otoastujeme a necháme vychladnúť. V mažiari alebo v mixéry ich podrvíme. |
2
Done
|
Parmezán zmiešame s orieškami, pridáme cesnak, čili, kurkumu a na drobno nasekanú petržlenovú vňať. Premiešame a pridáme maslá (mandľové aj kravské). Všetko premiešame, ak je hmota veľmi sypká pridáme ešte mandľové maslo. |
3
Done
|
Hmota by mala byť konzistenciou taká, aby sa z nej dali robiť guličky. Na to, aby sa s guličkami lepšie manipulovalo si každú zmiešame s troškou puffovanej quinoa. Necháme vychladiť pár minút v chladničke. Podávame na plátku bielej redkvičky s hráškovým pestom a mikrobylinkami. Recept na hráškové pesto nájdete v linku pod receptom. |