0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
100 gr Parmezán
hrsť Pekanové orechy
hrsť Pistácie
2 PL Mandľové maslo
20 gr Maslo
Puffovaná quinoa
alebo iné čili - podľa chuti Aji Amarillo
štipka Kurkuma
štipka Sušený cesnak
trošku na dochutenie Petržlenová vňať

Orieškovo parmezánové guličky

Cuisine:
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Rýchle a chutné občerstvenie pre priateľov, rodinu alebo aj na oslavu. Každý, kto má rád syrové jednohubky si príde na svoje. Na plátku bielej redkvičky a na chutnom vankúšiku z hráškového pesta posadená jednohubka z kombinácie chutných orieškov a parmezánu. Vyskúšajte 🙂

 

Koncept, dizajn, kvetinová výzdoba : FlorDeLuxe

Food & Photo : Lopez.sk

Steps

1
Done

Parmezán nastrúhame, orechy otoastujeme a necháme vychladnúť. V mažiari alebo v mixéry ich podrvíme.

2
Done

Parmezán zmiešame s orieškami, pridáme cesnak, čili, kurkumu a na drobno nasekanú petržlenovú vňať. Premiešame a pridáme maslá (mandľové aj kravské). Všetko premiešame, ak je hmota veľmi sypká pridáme ešte mandľové maslo.

3
Done

Hmota by mala byť konzistenciou taká, aby sa z nej dali robiť guličky. Na to, aby sa s guličkami lepšie manipulovalo si každú zmiešame s troškou puffovanej quinoa. Necháme vychladiť pár minút v chladničke.

Podávame na plátku bielej redkvičky s hráškovým pestom a mikrobylinkami.

Recept na hráškové pesto nájdete v linku pod receptom.

lopezka

previous
Špagety s hráškovým pestom
next
Piknikové sandwich-e
previous
Špagety s hráškovým pestom
next
Piknikové sandwich-e

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.