![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2017/03/IMG_20170314_114102-400x400.jpg)
![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2017/03/IMG_20170314_114120-400x400.jpg)
1
Done
|
Uvaríme si zvlášť quinoa a zvlášť čiernu fazuľu. Fazuľu je potrebné nechať máčať vo vode z vera do rána. Pripravujem ju väčšinou v tlakovom hrnci bez soli, dochucujeme ju až neskôr. |
2
Done
|
Na olivovom oleji si speníme na kolieska nakrájanú šalotku a prihodíme k nej trošku cesnaku a cherry paradajky. Jemne podusíme a potom pridáme už uvarenú fauľu a posolíme. Ak je fazuľa veľmi suchá použijeme vodu v ktorej sa varila a trošku ju zriedime. |
3
Done
|
Na záver premiešame fazuľu s quinoa, pridáme zelenú papriku a pažítku. |