0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
500 gr Čerstvý losos
Rozmarín
Olivový olej
2 ks Batát
Cesnak
Soľ
Čierne korenie

Losos s rozmarínom

Typ kuchyne
  • 15 minút
  • Porcie 2
  • Priemerný

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Pri výbere rýb som veľmi opatrná, preto nie sú tak často na našom stole. Sladkovodné ryby nám nosí môj ocko, ktorý je veľký rybár a tie morské si veľmi svedomite vyberám. Musia byť čerstvé a z dobrého zdroja. Väčšinou je ich cena potom dosť vysoká, takže uprednostňujem kvalitu pred kvantitou. Čerstvý filet z lososa s rozmarínom sa krásne dopĺňa so sladkou chuťou batátov a ako kontrast som zvolila cherry paradajky, ktoré boli mierne kyslasté.

Kroky

1
Hotovo

V rúre si upečieme plátky batátov. Na troške olivového oleja opečieme z oboch strán lososa s čerstvým rozmarínom, soľou a štipkou čierneho korenia.

2
Hotovo

Podávame so šalátom a zeleninou.

lopezka

Dopredu
Čierna fazuľa s Quinoa
Dozadu
Kura plnené amarantom
Dopredu
Čierna fazuľa s Quinoa
Dozadu
Kura plnené amarantom

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.