0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr Fazuľa
1 dcl Paradajková omáčka
hrsť Petržlenová vňať
Soľ
Čierne korenie
Sušený cesnak

Fazuľa s petržlenovou vňaťou

Cuisine:
  • 50
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Deti aj manžel majú radi fazuľu. U nás doma sa väčšinou pripravovala s údeným mäsom a to veľmi nejeme. Takže som spravila prívarok, ktorý si zamiloval muž aj deti. Je pritom veľmi jednoduchý a chutný. Pre mňa trochu netradičná kombinácia, asi ako pri peruánskej šošovici, podávať fazuľu s ryžou, ale prekvapivo, je to fajn 🙂

Steps

1
Done

Fazuľu cez noc necháme vo vode nabopnať. Ráno ju uvaríme do mäkka, bez pridania soli.

2
Done

Po uvarení fazule pridáme paradajkovú omáčku (passata di pomodoro) a ochutíme soľou, čiernym korením a štipkou sušeného cesnaku. Cesnaku netreba dávať veľa aby nezabil ostatné chute. Povaríme ešte cca 10 minúť.

3
Done

Na záver pridáme do prívarku čerstvú petržlenovú vňať nasekanú na drobno a premiešame. Podávame s ryžou a čerstvou zeleninou podľa chuti.

lopezka

previous
Čokoládový puding z platánovej múky
next
Egyptská ryža
previous
Čokoládový puding z platánovej múky
next
Egyptská ryža

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here