0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Fazuľa s petržlenovou vňaťou

Typ kuchyne
  • 50
  • Porcie 6
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Deti aj manžel majú radi fazuľu. U nás doma sa väčšinou pripravovala s údeným mäsom a to veľmi nejeme. Takže som spravila prívarok, ktorý si zamiloval muž aj deti. Je pritom veľmi jednoduchý a chutný. Pre mňa trochu netradičná kombinácia, asi ako pri peruánskej šošovici, podávať fazuľu s ryžou, ale prekvapivo, je to fajn 🙂

Kroky

1
Hotovo

Fazuľu cez noc necháme vo vode nabopnať. Ráno ju uvaríme do mäkka, bez pridania soli.

2
Hotovo

Po uvarení fazule pridáme paradajkovú omáčku (passata di pomodoro) a ochutíme soľou, čiernym korením a štipkou sušeného cesnaku. Cesnaku netreba dávať veľa aby nezabil ostatné chute. Povaríme ešte cca 10 minúť.

3
Hotovo

Na záver pridáme do prívarku čerstvú petržlenovú vňať nasekanú na drobno a premiešame. Podávame s ryžou a čerstvou zeleninou podľa chuti.

lopezka

Dopredu
Čokoládový puding z platánovej múky
Dozadu
Egyptská ryža
Dopredu
Čokoládový puding z platánovej múky
Dozadu
Egyptská ryža

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.