• Domov
  • Cestoviny
  • Špagety s bazalkovo paradajkovou omáčkou a parmezánom
0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
500 ml Paradajková omáčka
100 gr Parmezán
350 gr Celozrnné špagety
Zelené olivy podľa chuti
5 lístkov Bazalka

Špagety s bazalkovo paradajkovou omáčkou a parmezánom

  • 15 minút
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Kroky

1
Hotovo

Uvaríme si špaldové alebo kamutové špagety, nie však úplne al dente, scedíme ich a pridáme do kastrola s domácou paradajkovou omáčkou. Zahrejeme a necháme trošku dôjsť, nech sa cestoviny a omáčka pekne prepoja. Na záver pridáme parmezán, bazalku a olivy. Ak Vám niečo chýba dochuťte si špagety malou štipkou cesnaku alebo čiernym korením.

lopezka

Dopredu
Bazalkovo paradajková omáčka
Dozadu
Špagety s mäsovými guľkami
Dopredu
Bazalkovo paradajková omáčka
Dozadu
Špagety s mäsovými guľkami

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.