Začala nám pstruhová sezóna a ako u nás v rodine býva zvykom, dnes prišiel môj ocko a doniesol 4 krásne kúsky. Tak som sa pustila do práce. Tak čerstvú rybku treba hneď zjesť. Použila som to čo bolo doma a mojim chlapcom veľmi chutilo.
1
Done
|
Očisteného pstruha zvnútra aj zvonku nasolíme, okoreníme čiernym korením, troškou sušeného cesnaku. Pstruha jemne oprášime troškou múky a pridáme čierny sezam a mandľové lupienky. Pokvapkáme troškou olivového oleja. |
2
Done
|
Rúru si rozohrejeme na 180 °C . Pstruha zabalíme do alobalu a dáme piecť do jemne chrumkava, na záver alobal necháme otvorený a ešte chvílinku dopečieme do zlatista. |
3
Done
|
Uvaríme si quinoa (postup nájdete pod receptom) |
4
Done
|
Hráškové struky jemne osmahneme na Ghee (prepraženom masle). |
5
Done
|
Upečeného pstruha podávame na postieľke z hráškových strukov s quinoa, čiernymi olivami a limetkou. Dobrú chuť :) |