0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
1 ks Čerstvý pstruh
štipka Sušený cesnak
trošku Čierny sezam
hrsť Mandľové lupienky
podľa chuti Čierne korenie
podľa chuti Himalájska soľ
2 KL Extra panenský olivový olej
trošku Špaldová múka hladká
150 gr Hráškové struky
1 PL Ghee
Limetka
1 šálka Quinoa
podľa chuti Čierne olivy

Pstruh v hráškovej postieľke s quinoa

Typ kuchyne
  • Porcie 1
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Začala nám pstruhová sezóna a ako u nás v rodine býva zvykom, dnes prišiel môj ocko a doniesol 4 krásne kúsky. Tak som sa pustila do práce. Tak čerstvú rybku treba hneď zjesť.  Použila som to čo bolo doma a mojim chlapcom veľmi chutilo.

Kroky

1
Hotovo

Očisteného pstruha zvnútra aj zvonku nasolíme, okoreníme čiernym korením, troškou sušeného cesnaku. Pstruha jemne oprášime troškou múky a pridáme čierny sezam a mandľové lupienky. Pokvapkáme troškou olivového oleja.

2
Hotovo

Rúru si rozohrejeme na 180 °C . Pstruha zabalíme do alobalu a dáme piecť do jemne chrumkava, na záver alobal necháme otvorený a ešte chvílinku dopečieme do zlatista.

3
Hotovo

Uvaríme si quinoa (postup nájdete pod receptom)

4
Hotovo

Hráškové struky jemne osmahneme na Ghee (prepraženom masle).

5
Hotovo

Upečeného pstruha podávame na postieľke z hráškových strukov s quinoa, čiernymi olivami a limetkou.

Dobrú chuť :)

lopezka

Dopredu
Kakaová granola s quinoa a lieskovými orieškami
Dozadu
Čokoládový puding z platánovej múky
Dopredu
Kakaová granola s quinoa a lieskovými orieškami
Dozadu
Čokoládový puding z platánovej múky

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.