![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2018/04/0-02-05-0410effe2d3cd578c79e85d527c5a31b8b108ffa20f75bb55940e3017d2f5cec_8e534d70.jpg)
![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2018/04/0-02-05-d3aed7d9f3ecd45910557ab38de02cc0fedf6883a62e5d79bd7c4dececc345d5_1e89ddc5.jpg)
![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2018/04/0-02-05-ab5765ef747a8d555da1f13ea2da529637734603698f27c6babdbdea15f8a0f2_488c2888.jpg)
![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2018/04/0-02-05-9577cf547cafa6696293b5ba6376091a4899cd748a731f12df1716934a12e8a7_c8273df7.jpg)
Začala nám pstruhová sezóna a ako u nás v rodine býva zvykom, dnes prišiel môj ocko a doniesol 4 krásne kúsky. Tak som sa pustila do práce. Tak čerstvú rybku treba hneď zjesť. Použila som to čo bolo doma a mojim chlapcom veľmi chutilo.
1
Done
|
Očisteného pstruha zvnútra aj zvonku nasolíme, okoreníme čiernym korením, troškou sušeného cesnaku. Pstruha jemne oprášime troškou múky a pridáme čierny sezam a mandľové lupienky. Pokvapkáme troškou olivového oleja. |
2
Done
|
Rúru si rozohrejeme na 180 °C . Pstruha zabalíme do alobalu a dáme piecť do jemne chrumkava, na záver alobal necháme otvorený a ešte chvílinku dopečieme do zlatista. |
3
Done
|
Uvaríme si quinoa (postup nájdete pod receptom) |
4
Done
|
Hráškové struky jemne osmahneme na Ghee (prepraženom masle). |
5
Done
|
Upečeného pstruha podávame na postieľke z hráškových strukov s quinoa, čiernymi olivami a limetkou. Dobrú chuť :) |