0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
400 gr Kačacie prsia
1 PL Olivový olej
1 PL Sójová omáčka Tamari
1 KL Kokosové maslo
1,5 PL Mandľové maslo
Cesnak podľa chuti
Čierne korenie podľa chuti

Voňavé soté z kačacích pŕs

Cuisine:
  • 30 minút
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Mala som chuť na kačacie mäso trochu inak ako ho zvykneme pripravovať a tak vznikol tento recept. Chcela som spraviť kačacie mäso bez zbytočnej masti a dať mu ľahkosť. Myslím, že to vyšlo 🙂

Steps

1
Done

Kačacie prsia zbavíme kože a nakrájame na rezance. Na troške olivového oleja ich jemne orestujeme a pridáme sójovú omáčku, sušený cesnak a čierne korenie a necháme podusiť.

2
Done

Keď mäsko zmäkne pridáme kokosové a mandľové maslo. Mandľové maslo zahustí omáčku a zjemní chute. Necháme ešte chvíľku povariť aby sa prepojili chute a potom už len naservírujeme a podávame s quinoa. Ja som zvolila ako prílohu aj platano maduro, lebo je sladký a ku kačaciemu soté sa mi hodil. Môžte ho nahradiť aj mangom alebo kúskami čerstvého kokosu.

lopezka

previous
Pizza z Quinoa
next
Sopa de pollo
previous
Pizza z Quinoa
next
Sopa de pollo

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.