0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
200 gr Červená quinoa
1 PL Extra panenský olivový olej
1/4 Karfiol
1 ks Cuketa
1 ks Mrkva
1 stonka Stopkatý zeler
2 vetvičky Petržlenová vňať
1 ks Šalotka
1 strúčik Cesnak
Himalájska soľ
Čierne korenie

Soté z quinoa

Typ kuchyne
  • 30 minút
  • Porcie 2
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Ľahučké soté zo zeleniny a quinoa, ktoré si viete prispôsobiť vašim chutiam. Použite svoju obľúbenú zeleninu a orestujte si ju jemne do chrumkava. V kombinácii s červenou quinoa bude mať zelenina príjemnú orieškovú vôňu aj chuť.

Kroky

1
Hotovo

Uvaríme si quinoa, no necháme ju trošku chrumkavejšiu. Na panvici si na troške olivového oleja orestujeme zeleninku a dochutíme ju soľou a čiernym korením. Cesnak len predelíme na dve polovičky a orestujeme spolu so zeleninkou.

2
Hotovo

Keď je zeleninka jemne orestovaná a začína púšťať šťavu pridáme k nej quinoa a necháme spolu pekne zredukovať. Quinoa sa tak dovarí do mäkka a naberie chuť aj vôňu zeleniny. Zelenina nemá byť úplne mäkká. Na záver posypeme soté ešte čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou a môžeme podávať :-)

lopezka

Dopredu
Cestoviny na studeno
Dozadu
Plnené datle
Dopredu
Cestoviny na studeno
Dozadu
Plnené datle

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.