0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Plnené datle

Cuisine:
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Nerada vyhadzujem jedlo. A tak, keď sa mi zvýši z času na čas trochu quinoa, použijem ju na plnenie datlí. Je to super dezert, milujú to aj deti. V kombinácii s toastovanými mandľami, pistáciami alebo macadamovými orieškami je to jedna vážna mňamka 🙂 Toto nebude ani tak recept, veď čo by som tu už „navarila“, ale skôr tip ako využiť zbytok uvarenej quinoa a vytvoriť lahodný dezert. Čerstvé datle sú zdrojom vitamínov a energie. Medjouls majú medovú chuť, odkrojte „zadoček“, vyberte kôstku a opačnou stranou noža krúživými pohybmi vytvarujte dieru po kôstke tak, aby sa Vám pohodlne datľa plnila. Ak sa Vám zdajú veľmi sladké (čo naozaj aj sú), do vnútra datle vložte kúsok avokáda. Táto kombinácia je neskutočne fajná. Takto si zdravo pochutnajú nie len dospeláci, ale aj deti.  nemusíte vypekať keď čakáte návštevu. Takýto dezert určite poteší všetkých čo uznávajú zdravé stravovanie.

lopezka

previous
Soté z quinoa
next
Kroketky z quinoa
previous
Soté z quinoa
next
Kroketky z quinoa

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.