0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 ks Kuracie prsia
Himalájska soľ podľa chuti
Čierne korenie podľa chuti
Cesnak podľa chuti
3 PL Extra panenský olivový olej
1-2dcl Voda

Lenivé kuracie prsia

Cuisine:
  • 55 minút
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Poznáte tie dni, kedy sa vám vôbec nič nechce a boli by ste najradšej keby niekto navaril a dokonca sa aj najedol za vás? Mne sa to stane z času na čas, že stojím v kuchyni a čumím do chladničky, rozmýšľam čo by som navarila a neskutočne sa mi nič nechce. Práve vtedy siahnem po možnosti akú ponúkajú napríklad tieto kuracie prsia. Hodím to na plyn a nestarám sa. Výsledok, ale stojí za to 🙂

Steps

1
Done

Kuracie prsia nasolíme, pridáme trochu čierneho korenia a cesnak (dávam sušený), keď som lenivá nechce sa mi ho ani šúpať a už vôbec nie potom čistiť lis na cesnak. Do hrnca si dáme olivový olej a najprv srpudka opečieme kuracie prsia z každej strany, potom prilejeme vodu a necháme na najslabšom ohni variť pod pokrievkou.

2
Done

Sem tam môžeme skontrolovať či sa nám neodparila všetká voda. Ak áno podlejeme mäso zas a necháme takto variť kým sa pomaličky neuvaria do mäkka a šťavnata. Na záver necháme kuracie prsia chytiť jemnú kôrku a zlatistú farbu v zredukovanej omáčke. Podávame s ryžou, quinoa a batátom. Alebo s tým čo máme po ruke :-)

lopezka

previous
Hráškové pesto
next
Tortillas s quinoa
previous
Hráškové pesto
next
Tortillas s quinoa

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here