0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
4 ks Kuracie prsia
Himalájska soľ podľa chuti
Čierne korenie podľa chuti
Cesnak podľa chuti
3 PL Extra panenský olivový olej
1-2dcl Voda

Lenivé kuracie prsia

Typ kuchyne
  • 55 minút
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Poznáte tie dni, kedy sa vám vôbec nič nechce a boli by ste najradšej keby niekto navaril a dokonca sa aj najedol za vás? Mne sa to stane z času na čas, že stojím v kuchyni a čumím do chladničky, rozmýšľam čo by som navarila a neskutočne sa mi nič nechce. Práve vtedy siahnem po možnosti akú ponúkajú napríklad tieto kuracie prsia. Hodím to na plyn a nestarám sa. Výsledok, ale stojí za to 🙂

Kroky

1
Hotovo

Kuracie prsia nasolíme, pridáme trochu čierneho korenia a cesnak (dávam sušený), keď som lenivá nechce sa mi ho ani šúpať a už vôbec nie potom čistiť lis na cesnak. Do hrnca si dáme olivový olej a najprv srpudka opečieme kuracie prsia z každej strany, potom prilejeme vodu a necháme na najslabšom ohni variť pod pokrievkou.

2
Hotovo

Sem tam môžeme skontrolovať či sa nám neodparila všetká voda. Ak áno podlejeme mäso zas a necháme takto variť kým sa pomaličky neuvaria do mäkka a šťavnata. Na záver necháme kuracie prsia chytiť jemnú kôrku a zlatistú farbu v zredukovanej omáčke. Podávame s ryžou, quinoa a batátom. Alebo s tým čo máme po ruke :-)

lopezka

Dopredu
Hráškové pesto
Dozadu
Tortillas s quinoa
Dopredu
Hráškové pesto
Dozadu
Tortillas s quinoa

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.