0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Dezert z platano maduro

  • 15 minút
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Kroky

1
Hotovo

Plátano maduro si nakrájame na plátky a dáme pomaličky opiecť na troške Ghee. Použiť môžme aj kokosový olej.

2
Hotovo

Nakrájame si avokádo, a vodnom kúpeli necháme roztopiť čokoládu. Z granátového jablka vyberieme zrniečka a necháme ich odkvapkať.

3
Hotovo

Plátano maduro je hotové, keď viac zožltne a začne chytať jemnú kôrku. Podávame s avokádom, zrniečkami z granátového jablka, kokosovými lupienkami a pofrkáme to všetko horúcou čokoládou.

lopezka

Dopredu
Papa a la huancaina
Dozadu
Hovädzí guláš s kamutovými haluškami
Dopredu
Papa a la huancaina
Dozadu
Hovädzí guláš s kamutovými haluškami

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.