0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 ml Šľahačková smotana môže sa použiť aj kokosová šľahačka
1 ks Vanilkový struk
100 gr Trstinový cukor
3,5 gr Agar Originál recept používa želatínu v plátkoch takzvanú Colla di Pesce, ale nakoľko bravčovú želatínu nepoužívam, vybrala som si ako náhradu agar.

Panna Cotta

  • 15 minút
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Keď som prvýkrát v reštaurácii v Ríme jedla tento neskutočne chutný dezert, nevedela som sa ho dojesť. Hľadala som recept, ktorý by som vedela pripraviť doma a to som ešte netušila, aké je to naozaj jednoduché.

Steps

1
Done

V kastrole si zohrejeme šľahačkovú smotanu s vanilkovým strukom (môžte vybrať celý obsah struku a vmiešať ho k smotane) a trstinovým cukrom, pridáme agar a necháme 5 minút povariť. Odstavíme a nalejeme do formičiek alebo do pohárov. Počkáme kým panna cotta vychladne a dáme ju do chladničky na pár hodín, ideálne na celú noc.

2
Done

Podávame s čerstvým ovocím, ovocným coulis alebo čokoládou.

lopezka

previous
Lomo saltado
next
Lasagne
previous
Lomo saltado
next
Lasagne

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here