0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
50 gr Cañihua
300 gr Kuracie prsia
4 ks Sušené paradajky
1 ks Batát
Soľ
Sušený cesnak
Čierne korenie
1 ks Šalotka

Cañihua s kuracím mäsom

Typ kuchyne
  • 35 minút
  • Porcie 2
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Kroky

1
Hotovo

Cañihua si prepláchneme v horúcej vode a uvaríme do jemne chrumkava. Kuracie prsia nakrájame na rezance a na troške olivového oleja si speníme šalotku, pridáme kuracie prsia, dochutíme soľou, troškou sušeného cesnaku a čiernym korením. Sušené paradajky dáme do horúcej vody na cca 15 minút, potom ich nakrájame na drobné kúsky a pridáme ku kraciemu mäsu. Keď mäso zbledne pridáme k nemu cañihua, aby sa nám pekne prepojili chute.

2
Hotovo

Umyjeme a nakrájame si batát a dáme upiecť do rúry na 200°C. Kuracie mäso necháme ešte trošku poopekať aby nabralo jemnú farbu do zlatista a potom všetko podávame spolu. Môžeme dozdobiť kúskami šalátu. Dobrú chuť :)

lopezka

Dopredu
Kačka s mandľovým maslom
Dozadu
Ovocný šalát s cañihua
Dopredu
Kačka s mandľovým maslom
Dozadu
Ovocný šalát s cañihua

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.