0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Burger s mandľovým maslom

Cuisine:
  • 20 minút
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Mám rada dobrý hovädzí burger, no jedine ak je pripravený doma. Múku a strúhanku som nahradila puffovanou quinoa a kamutovými vločkami, ktoré dodávajú mäsu mierne orieškový podtón. Mandľové maslo v kombinácii s čerstvou zeleninou a pažítkou pekne prepoja chute.

Steps

1
Done

Nakoľko si mäso vždy meliem doma, najprv ho poriadne poumývam a potom pomeliem na stredne veľkom nástavci. Mäso potom ochutím soľou a čiernym korením, zmiešam s vajíčkom a pridám kamutové vločky a puffovanú quinoa. Potom necháme masu chvíľu oddýchnuť v chladničke.

2
Done

Keď si mäso oddýchlo cca 20 minút v chlade, tvoríme burgre. Ak máte možnosť burgre hodiť na gril budú zaručene výborné, na grile sa potrebujú burgre grilovať cca 4 minúty z každej strany. Ak doma gril nemáte tak môžte použiť panvicu a na troške olivového oleja burgre upiecť, bude to však trvať trochu dlhšie ako na grile.

3
Done

Burgre podávame v žemli alebo placke s čerstvým šalátom a zeleninou. Na záver si ich polejeme mandľovým maslom a posypeme čerstvou pažítkou.

lopezka

previous
Arroz Chaufa
next
Guiso de pollo
previous
Arroz Chaufa
next
Guiso de pollo

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.