0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Burger s mandľovým maslom

Typ kuchyne
  • 20 minút
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Mám rada dobrý hovädzí burger, no jedine ak je pripravený doma. Múku a strúhanku som nahradila puffovanou quinoa a kamutovými vločkami, ktoré dodávajú mäsu mierne orieškový podtón. Mandľové maslo v kombinácii s čerstvou zeleninou a pažítkou pekne prepoja chute.

Kroky

1
Hotovo

Nakoľko si mäso vždy meliem doma, najprv ho poriadne poumývam a potom pomeliem na stredne veľkom nástavci. Mäso potom ochutím soľou a čiernym korením, zmiešam s vajíčkom a pridám kamutové vločky a puffovanú quinoa. Potom necháme masu chvíľu oddýchnuť v chladničke.

2
Hotovo

Keď si mäso oddýchlo cca 20 minút v chlade, tvoríme burgre. Ak máte možnosť burgre hodiť na gril budú zaručene výborné, na grile sa potrebujú burgre grilovať cca 4 minúty z každej strany. Ak doma gril nemáte tak môžte použiť panvicu a na troške olivového oleja burgre upiecť, bude to však trvať trochu dlhšie ako na grile.

3
Hotovo

Burgre podávame v žemli alebo placke s čerstvým šalátom a zeleninou. Na záver si ich polejeme mandľovým maslom a posypeme čerstvou pažítkou.

lopezka

Dopredu
Arroz Chaufa
Dozadu
Guiso de pollo
Dopredu
Arroz Chaufa
Dozadu
Guiso de pollo

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.