![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170710_194951-400x400.jpg)
![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170710_195123-400x400.jpg)
![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170710_195218-400x400.jpg)
![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170710_195258-400x400.jpg)
Od malička sme chodili s rodičmi na huby. Teraz na to nemám vôbec čas, ale zásobuje ma moja sestra, ktorá mi dnes doniesla kuriatka. Môj manžel ich ešte nikdy nejedol, tak som pripravila jedlo, o ktorom som zaručene vedela, že mu bude chutiť. Teraz ma vyháňa do lesa na kuriatka 😉 Dajte si aj vy 🙂
1
Done
|
Uvaríme si zvlášť quinoa a červenú ryžu. Na olivovom oleji si opečieme na drobno pokrájanú zelenú cibuľku (trošku si z nej odložíme bokom na ozdobenie). Pridáme na drobné kocky nakrájané kuracie prsia a dochutíme soľou, čiernym korením a troškou cesnaku. Opečieme do zlatista a na záver zmiešame s červenou ryžou a quinoa. |
2
Done
|
Na masle si podusíme jemne osolené kuriatka. Kuriatka oddelíme od masla, aby jedlo nebolo mastné a pridáme ich ku quinoa, ryži a kuraciemu mäsu a podávame horúce dozdobené troškou zelenej cibuľky. |