0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
350 gr Hovädzie stehno
hrsť Sušené kozáky
1 PL Extra panenský olivový olej
podľa chuti Morská soľ
podľa chuti Cesnak
podľa chuti Čierne korenie
200 gr Ryžové cestoviny
1 ks Mrkva
Petržlenová vňať

Hovädzie s kozákmi

Typ kuchyne
  • 70 minút
  • Porcie 1
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Dostali sme chuť na hovädzie trochu inak ako zvyčajne. Tak mi napadlo skombinovať ho s kozíkmi, čo som mala nasušené ešte z poslednej hubačky. Bola to skvelá voľba 🙂  Ochutnajte 🙂

Kroky

1
Hotovo

Hovädzie mäso nakrájame na rezance. Na troške olivového oleja poopekáme mäso. Sušené kozáky nakrájame na menšie kúsky a prepláchneme v teplej vode. Pridáme k mäsu a dochutíme soľou, cesnakom a čiernym korením. Zalejeme trochou vody cca 2 dcl. Varíme do mäkka (treba sledovať ako sa odparuje voda, aby sa mäso nepripieklo)

2
Hotovo

Uvaríme si ryžové rezance a ozdobíme ich mrkvou a petržlenovou vňaťkou a podávame s mäsom s kozákmi.

3
Hotovo

Dobrú chuť :)

lopezka

Dopredu
Quinoa s kuriatkami
Dozadu
Krehké syrové pečivo
Dopredu
Quinoa s kuriatkami
Dozadu
Krehké syrové pečivo

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.