0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 gr Morčacia pečeň
3 PL Ghee
1 ks Jablko
2 ks Hruška
Slivkový lekvár
Pažítka
Chlieb
Soľ

Morčacie pečene na hruškách a jabĺčkach

  • 35 minút
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Neskutočná delikatesa, skvelé predjedlo a zaujímavý mix chutí. Morčacie pečene v kombinácii s jablkom, hruškami, prepusteným maslom a slivkovým lekvárom na hrianke, sú predjedlom, za aké sa nebudete musieť hanbiť ani pri dôležitej návšteve. Ochutnajte 😉

Steps

1
Done

Na prepustenom masle si jemne opečieme na mesiačiky nakrájané jabĺčko a hrušky. Keď trošku zmäknú pridáme morčacie pečene vcelku. Pod pokrievkou necháme povariť až kým sa šťava z pečene úplne nezredukuje. Na záver pečeň ešte s jablkami a hruškami poopekáme do zlatista. Pečeň nakrájame na tenké plátky a podávame na domácej hrianke so slivkovým lekvárom s hruškou a jabĺčkom, spestrené čerstvou pažítkou.

lopezka

previous
Kurací stroganov
next
Brownies s malinami
previous
Kurací stroganov
next
Brownies s malinami

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.