0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
250 gr Morčacia pečeň
3 PL Ghee
1 ks Jablko
2 ks Hruška
Slivkový lekvár
Pažítka
Chlieb
Soľ

Morčacie pečene na hruškách a jabĺčkach

  • 35 minút
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Neskutočná delikatesa, skvelé predjedlo a zaujímavý mix chutí. Morčacie pečene v kombinácii s jablkom, hruškami, prepusteným maslom a slivkovým lekvárom na hrianke, sú predjedlom, za aké sa nebudete musieť hanbiť ani pri dôležitej návšteve. Ochutnajte 😉

Kroky

1
Hotovo

Na prepustenom masle si jemne opečieme na mesiačiky nakrájané jabĺčko a hrušky. Keď trošku zmäknú pridáme morčacie pečene vcelku. Pod pokrievkou necháme povariť až kým sa šťava z pečene úplne nezredukuje. Na záver pečeň ešte s jablkami a hruškami poopekáme do zlatista. Pečeň nakrájame na tenké plátky a podávame na domácej hrianke so slivkovým lekvárom s hruškou a jabĺčkom, spestrené čerstvou pažítkou.

lopezka

Dopredu
Kurací stroganov
Dopredu
Kurací stroganov

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.