0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Soba rezance s lotosom

Rýchly a ľahký obed s lotosovým koreňom

Cuisine:
  • 25 minút
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Lotosový koreň používam už nejaký ten rok v našej kuchyni a okrem toho, že vývar z neho je vynikajúci na potlačenie kašľa pri prechladení, je skvelý aj pri bežnom varení. Veď skúste sami 🙂 Dostať ho bežne v bioshopoch v malých sáčkoch v sušenej podobe alebo pri veľkom šťastí natrafíte aj na čerstvý lotosový koreň v obchode.

Steps

1
Done

Uvaríme si lotosový koreň a vývar z neho môžme vypiť. (Je výborný proti kašľu). Plátky koreňa si dáme bokom a na olivovom oleji si jemne opečieme vyklepané medailónky z kuracích pŕs. Ochutíme soľou, zeleným korením, sójovou omáčkou Tamari a troškou medu. Uvaríme si soba rezance a zlvášť aj malé kukuričky.

2
Done

Na záver si na panvici premiešame soba rezance s mäasom a zredukovanou omáčkou z mäsa, pridáme lotosový koreň, kukuričky nakrájané na kolieska a dozdobíme troškou čerstvého šalátu.

lopezka

previous
Luxusné Brownies
next
Lomo saltado
previous
Luxusné Brownies
next
Lomo saltado

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.