0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Soba rezance s lotosom

Rýchly a ľahký obed s lotosovým koreňom

Typ kuchyne
  • 25 minút
  • Porcie 4
  • Priemerný

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Lotosový koreň používam už nejaký ten rok v našej kuchyni a okrem toho, že vývar z neho je vynikajúci na potlačenie kašľa pri prechladení, je skvelý aj pri bežnom varení. Veď skúste sami 🙂 Dostať ho bežne v bioshopoch v malých sáčkoch v sušenej podobe alebo pri veľkom šťastí natrafíte aj na čerstvý lotosový koreň v obchode.

Kroky

1
Hotovo

Uvaríme si lotosový koreň a vývar z neho môžme vypiť. (Je výborný proti kašľu). Plátky koreňa si dáme bokom a na olivovom oleji si jemne opečieme vyklepané medailónky z kuracích pŕs. Ochutíme soľou, zeleným korením, sójovou omáčkou Tamari a troškou medu. Uvaríme si soba rezance a zlvášť aj malé kukuričky.

2
Hotovo

Na záver si na panvici premiešame soba rezance s mäasom a zredukovanou omáčkou z mäsa, pridáme lotosový koreň, kukuričky nakrájané na kolieska a dozdobíme troškou čerstvého šalátu.

lopezka

Dopredu
Luxusné Brownies
Dozadu
Lomo saltado
Dopredu
Luxusné Brownies
Dozadu
Lomo saltado

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.