


Dnes bol práve ten deň, kedy som nemala nakúpenú zeleninu na to, čo som mala v pláne variť a nemala som šancu dostať s na nákup, musela som improvizovať. Mrkla som do skriniek, čo bude rýchle, chutné a zbadala som tam kokos. Milujem jeho vôňu, milujem kokos asi na všetky spôsoby, na sladko, na slano, pikantný.. proste kľudne by som ho jedla denne 😀 Vedľa koksových lupienkov na mňa pozerali soba pohánkové rezance. Ďalšia pochúťka, ktorú mám rada v zásobe skrytú vzadu medzi korením. A tak vznikol tento obed ku ktorému sme si dali hrnček zeleného jačmeňa. Je to pre mňa fakt závislosť. Skúste a uvidíte 🙂
1
Done
|
Uvaríme si soba rezance v slanej vode. |
2
Done
|
Na troche kokosového oleja opečieme kuracie prsia nakrájané na rezance. pridáme hneď sójovú omáčku, cesnak aj čierne korenie. Necháme kuracie prsia poopekať a keď zblednú zalejeme ich kokosovým mliekom a cca 1dcl vody. Varíme kým nebude mäso uvarené. |
3
Done
|
Na záver do omáčky pridáme mandľové maslo. Omáčka bude krémovejšia. |
4
Done
|
Podávame s nasekanou mätou a kokosovými lupienkami. Dobrú chuť :) |