0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
Kuracie rezne
400 gr Vykostené kuracie stehno
50 gr Amarantová múka na obaľovanie
podľa chuti Soľ
Slnečnicový olej
Šalát
Čierna ryža
Soľ
Avokádo
Yucca
Sladké sicílske olivy
Cviklové výhonky

Chrumkavé kuracie rezne

Typ kuchyne
  • 30 minút
  • Porcie 2
  • Priemerný

Suroviny

  • Kuracie rezne

  • Šalát

Postup prípravy

Zdieľaj

Kuracie rezne nemusia byť vždy len o klasike. Chrumkavosť a orieškovo zemitú chuť im dodá amarantová múka. Bez vajíčok upečené alebo vypražené skvelo ladia s horúcim šalátom z čiernej ryže.

Kroky

1
Hotovo

Vykostené kuracie stehná poriadne nasolíme a obalíme v amarantovej múke. Upečieme v rúre na 200°C alebo vypražíme. Načistíme si jednu yuccu a nakrájame ju na kolieska hrubé cca 0,5cm - 1cm. Upečieme alebo vypražíme - aby mala farbu do zlatista.

2
Hotovo

Uvaríme si čiernu ryžu (potrebuje sa variť dlhšie ako klasická biela ryža cca 30 minút v tlakovom hrnci). Nakrájame si avokádo a zmiešame s ryžou, yuccou a olivami. Podávame horúce.

lopezka

Dopredu
Kamutová kaša
Dozadu
Pečený pstruh
Dopredu
Kamutová kaša
Dozadu
Pečený pstruh

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.