Milujem jarné raňajky aj obedy. A vlastne aj tie letné 🙂 Všetko krásne vonia, čerstvá zeleninka na tanieri, to je jedna radosť. Od malička som milovala zelený hrášok. U nás doma ho okrem môjho muža jeme všetci. V týchto cestovinách ho však s radosťou zje aj on. Nemastné, ľahké voňavé hráškové pesto so špagetami je skvelé horúce, ale aj za studena.
Koncept, dizajn, kvetinová výzdoba : FlorDeLuxe
Food & Photo : Lopez.sk
1
Done
|
Uvaríme si špagety. V mixéri rozmixujeme hrášok, olivový olej a kešu oriešky. Na záver pridáme trošku cesnaku. Pesto zmiešame so špagetami a podávame horúce alebo studené s mikrobylinkami, paradajkami a mini mozzarellou. Dozdobíme bazalkou a potom si už len užívame krásne farby a chute na tanieri :-) |