0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
200 gr Bucatini
400 gr Hnedé šampiňóny
20 gr Sušené hríby dubové
1 PL Olivový olej
Soľ
2 strúčiky Cesnak
Čierne korenie
6 ks Cherry paradajky

Bucatini s hubami

Bucatini ai funghi

  • 25 minút
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pre milovníkov húb, dokonalý obed na taliansky spôsob 🙂

 

 

 

Steps

1
Done

Dáme si variť bucatini a očistíme si šampiňóny. Nakrájame ich a osolíme. Hríby si prepláchneme v teplej vode, necháme odkvapkať a potom pokrájame na rezance.

2
Done

Na panvici si rozohrejeme olivový olej, pokrájané šampiňóny a hríby spolu s cesnakom a čiernym korením si jemne orestujeme. S čiernym korením nemusíme veľmi šetriť, huby majú byť príjemne pikantné. Pridáme soľ podľa chuti a necháme zredukovať šťavu, ktorú huby pustili. Tesne pred koncom pridáme cherry paradajky a necháme ich ešte chvíľu podusiť.

3
Done

Bucatini al dente pridáme k hotovým hubám a necháme ich ešte chvíľku spolu postáť aby sa pekne prepojili chute.

lopezka

previous
Morčacia šunka s quinoa vločkami
next
Luxusné Brownies
previous
Morčacia šunka s quinoa vločkami
next
Luxusné Brownies

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here