![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170716_122133-400x400.jpg)
![](https://lopez.sk/wp-content/uploads/2017/07/IMG_20170716_121742-400x400.jpg)
1
Done
|
Šošovicu namočíme aspoň na 30 minút. Uvaríme ju do mäkka (cca 15 - 20 minút). Soľ pridáme až keď je šošovica uvarená. |
2
Done
|
Šošovicu scedíme a zmiešame s puffovanou quinoa, vajíčkami a troškou tymiánu. Dávkujeme lyžicou (cca 1 PL kopcom), a fašíru jemne pritlačíme aby nabrala želaný tvar. Opečieme z oboch strán. Podávame horúce alebo aj studené s čerstvým zeleninovým šalátom. (Na šalát som použila paradajku, papriku a zeler, osolila a pridala trošku limetkovej šťavy.) |
3
Done
|
Recept vznikol v spolupráci s https://fajnepotraviny.sk/ |