0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
1 hrnček Čierna šošovica - Beluga
1 Hrnček Puffovaná quinoa
2 ks Vajce
trošku Čerstvý tymián
1 KL Morská soľ

Fašírky z čiernej šošovice a quinoa

Typ kuchyne
  • Porcie 2
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Perfektné spojenie puffovanej quinoa a čiernej šošovice jemne prepojené vôňou tymiánu.

Kroky

1
Hotovo

Šošovicu namočíme aspoň na 30 minút. Uvaríme ju do mäkka (cca 15 - 20 minút). Soľ pridáme až keď je šošovica uvarená.

2
Hotovo

Šošovicu scedíme a zmiešame s puffovanou quinoa, vajíčkami a troškou tymiánu. Dávkujeme lyžicou (cca 1 PL kopcom), a fašíru jemne pritlačíme aby nabrala želaný tvar. Opečieme z oboch strán. Podávame horúce alebo aj studené s čerstvým zeleninovým šalátom. (Na šalát som použila paradajku, papriku a zeler, osolila a pridala trošku limetkovej šťavy.)

3
Hotovo

Recept vznikol v spolupráci s https://fajnepotraviny.sk/

lopezka

Dopredu
Zapekaná quinoa s mangoldom
Dozadu
Teľacia polievka s quinoa
Dopredu
Zapekaná quinoa s mangoldom
Dozadu
Teľacia polievka s quinoa

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.