0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
400 gr Kamut zrná
Olivový olej
400 gr Šampiňóny
Cesnak
Soľ
Čierne korenie
40 gr Adzuki fazuľové klíčky
Píniové oriešky
Čerstvý šalát (taliansky mix) čakanka Radicchio, lollo biondo, poľníček
Cherry paradajky

Kamut so šampiňónmi

Typ kuchyne
  • 45 minút
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Úžasne chutný kamutový šalát, ktorý zasýti, ale nebudete sa po ňom cítiť ťažko.

Kroky

1
Hotovo

Kamutové zrná si prepláchneme v teplej vode, osolíme ho a dáme variť. Kamut sa varí dlhšie takže ak máte tlakový hrniec ušetríte si kopec času. Keď je kamut uvarený pripravíme si na panvici čerstvé na plátky nakrájané šampiňóny, osolíme ich, pridáme trošku cesnaku a čierne korenie a necháme zredukovať všetkú šťavu, ktorú pustia na minimum. Potom ich jemne opečieme do zlatista.

2
Hotovo

Kamut má byť príjemne maký (nie rozvarený) a suchý bez tekutiny. Možme ho scediť ak nám v hrnci ostala ešte voda a potom si ho zmiešame so šampiňónmi. Podávame so šalátom, ideálne taliansky mix, píniovými orieškami a klíčkami z adzuki fazule.

lopezka

Dopredu
Lasagne
Dozadu
Olluco
Dopredu
Lasagne
Dozadu
Olluco

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.