Raz mi mala prísť návšteva a ja som nemala dostatok smotany na ganache. Tak som improvizovala a vznikol tento koláčik, ktorý si obľúbila celá rodina 🙂
1
Done
|
Vyšľaháme si vajcia s cukrom na penu a jemne do nej vmiešame múku, kakao a kokosovú múčku. Dáme do vymastenej formy vysypanej kokosovou múčkou alebo kakaom piecť na 165°C cca 35 minút. Záleží aj od rúry, treba vyskúšať špáradlom :) |
2
Done
|
Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu s trochou smotany, kokosovým olejom, kokosovým maslom a dôkladne premiešame. Necháme vychladnúť a primiešame mascarpone izbovej teploty. Dobre premiešame na hladký krém. |
3
Done
|
Po dopečení, pridáme na vrch koláča krém a rovnomerne rozotrieme. Dozdobíme čerstvými malinami a čiernym sezamom, kokosovou múčkou a kokosovými lupienkami. Necháme v chladničke aspoň 4 hodiny, aby krém dobre stuhol. |