0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
3 PL Kamutová múka môže byť aj špaldová hladká
3 PL Kakao
6 ks Vajce
5 PL Trstinový cukor
1 PL Kokosové lupienky
1 PL Kokosová múčka
300 gr Horká Čokoláda 75%
50 ml Šľahačková smotana
3 PL Kokosové maslo
250 gr Mascarpone
100 gr Maliny
1 KL Čierny sezam
1 KL Kokosový olej

Kamutový koláčik s čoko-ko krémom

Typ kuchyne
  • 60 minút
  • Porcie 6
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Raz mi mala prísť návšteva a ja som nemala dostatok smotany na ganache. Tak som improvizovala a vznikol tento koláčik, ktorý si obľúbila celá rodina 🙂

Kroky

1
Hotovo

Vyšľaháme si vajcia s cukrom na penu a jemne do nej vmiešame múku, kakao a kokosovú múčku. Dáme do vymastenej formy vysypanej kokosovou múčkou alebo kakaom piecť na 165°C cca 35 minút. Záleží aj od rúry, treba vyskúšať špáradlom :)

2
Hotovo

Vo vodnom kúpeli si rozpustíme čokoládu s trochou smotany, kokosovým olejom, kokosovým maslom a dôkladne premiešame. Necháme vychladnúť a primiešame mascarpone izbovej teploty. Dobre premiešame na hladký krém.

3
Hotovo

Po dopečení, pridáme na vrch koláča krém a rovnomerne rozotrieme. Dozdobíme čerstvými malinami a čiernym sezamom, kokosovou múčkou a kokosovými lupienkami. Necháme v chladničke aspoň 4 hodiny, aby krém dobre stuhol.

lopezka

Dopredu
Sopa de pollo
Dozadu
Veľkonočná plnka
Dopredu
Sopa de pollo
Dozadu
Veľkonočná plnka

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.