Osviežujúce a zdravé, presne takéto dezerty mám rada. Kombináciou malín, jahôd, banánu, chia semienok, mäty a lyofilizovaného chrumkavého ananásu vzniklol tento svieži ovocný puding.
Pod záštitou FlorDeLuxe vzniklo spojením kreatívnych duší fotenie tohto fotoeditoriálu, ktorý sme nazvali „Orgovánová nostalgia“ v nádhernom prostredí Kaštieľa Petrovany. S mojimi výtvormi si zapózovala krásna modelka Vladka Turčok , v jemných šatách od svadobného salónu Ceremoni a tieto momenty zvečnila talentovaná fotografka Nikoleta Mackovjak .
1
Done
|
Všetko čerstvé ovocie dobre umyjeme a necháme odkvapkať vodu. Potom všetko dobre rozmixujeme a pridáme trošku limetkovej šťavy, kokosové mlieko a chia semienka. Jemne mixneme poslednýkrát len na dve sekundy v mixéri. Necháme postáť aspoň dve hodiny, ideálne celú noc v chladničke. Na záver dozdobíme jemnou vrstvou neosladených rozmixovaných malín a lyofilizovaným ananásom, prípadne mätou. Na foto som na zdobenie použila aj lyofilizované jahôdky a banán. Puding nebude hutný, bude taký akurát. |
2
Done
|
TIP: Ak sa vám zdá puding príliš kyslý na váš vkus, dosladiť si ho môžete vždy, napríklad pridaním banánu alebo datľového či kokosového sirupu. |