0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
350 gr Maliny
125 gr Čučoriedky
125 gr Jahody
1-2 ks Banán podľa chuti
1,5 PL Chia
1 dcl Kokosové mlieko
hrsť Lyofilizovaný ananás
štipka Mletá Bourbon Vanilka
podľa chuti Čerstvá mäta použila som cca 3-4 lístky
1 ČL Limetka

Ovocný puding

Typ kuchyne
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Osviežujúce a zdravé, presne takéto dezerty mám rada. Kombináciou malín, jahôd, banánu, chia semienok, mäty a lyofilizovaného chrumkavého ananásu vzniklol tento svieži ovocný puding.

Pod záštitou FlorDeLuxe vzniklo spojením kreatívnych duší fotenie tohto fotoeditoriálu, ktorý sme nazvali „Orgovánová nostalgia“ v nádhernom prostredí Kaštieľa Petrovany. S mojimi výtvormi si zapózovala krásna modelka Vladka Turčok , v jemných šatách od svadobného salónu Ceremoni a tieto momenty zvečnila talentovaná fotografka Nikoleta Mackovjak .

Kroky

1
Hotovo

Všetko čerstvé ovocie dobre umyjeme a necháme odkvapkať vodu. Potom všetko dobre rozmixujeme a pridáme trošku limetkovej šťavy, kokosové mlieko a chia semienka. Jemne mixneme poslednýkrát len na dve sekundy v mixéri. Necháme postáť aspoň dve hodiny, ideálne celú noc v chladničke. Na záver dozdobíme jemnou vrstvou neosladených rozmixovaných malín a lyofilizovaným ananásom, prípadne mätou. Na foto som na zdobenie použila aj lyofilizované jahôdky a banán. Puding nebude hutný, bude taký akurát.

2
Hotovo

TIP: Ak sa vám zdá puding príliš kyslý na váš vkus, dosladiť si ho môžete vždy, napríklad pridaním banánu alebo datľového či kokosového sirupu.
Dobrú chuť :)

lopezka

Dopredu
Rýchly koláčik s pitahayou a figami
Dozadu
Pečené jednohubky s bryndzovým krémom
Dopredu
Rýchly koláčik s pitahayou a figami
Dozadu
Pečené jednohubky s bryndzovým krémom

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.