0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Plnené portobello
4 ks Portobello šampiňóny
1 šálka Cañihua
1 šálka Quinoa
100 gr Kuracie prsia
250 gr Mozzarella
1 hrsť Kešu
Soľ
Cesnak
1 KL Olivový olej
Čierne korenie
Šalát
2 stonky Stopkatý zeler
2 ks Červená paprika
2 ks Paradajky
2 ks Mrkva
Petržlenová vňať
1PL Olivový olej
1 KL Čerstvá citrónová šťava
Little Gem šalát

Plnené portobello s quinoa a cañihua

Portobello s kuracím mäsom, quinoa, cañihua a kešu orieškami

  • 35
  • Serves 2
  • Easy

Ingredients

  • Plnené portobello

  • Šalát

Directions

Share

Šampiňóny Portobello tak, ako ich mám rada ja.

Steps

1
Done

Portobello si umyjeme, očistíme a nasolíme. Rozohrejeme si rúru na 200°C, medzi tým si pripravíme Quinoa a Cañihua každú zvlášť. Kuracie mäso nakrájame na malé kocky a hodíme na panvicu s trochou olivového oleja, osolíme a jemne dochutíme cesnakom a čiernym korením. Poopekáme do zlatista. Všetko nakoniec zmiešame aj s mozzarellou nakrájanou na kocky a naplníme zmesou portobello a posypeme kešu orieškami. Dáme zapiecť na 10 - 15 minút.

2
Done

Zeleninu si nakrájame na malé kúsky, zmiešame a dochutíme troškou citrónovej štavy, olivovým olejom a štipkou soli. Podávame so šalátom

lopezka

previous
Špagety s mäsovými guľkami
next
Morčacia šunka s quinoa vločkami
previous
Špagety s mäsovými guľkami
next
Morčacia šunka s quinoa vločkami

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here