0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr Šošovica
1 ks Cibuľa
1 PL Olivový olej
200 ml Paradajková omáčka
štipka Sušený cesnak
Čierne korenie podľa chuti
Soľ podľa chuti
1 KL Med

Šošovica „po peruánsky“

  • 70 minút
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Moja svokra je výborná kuchárka, tento jednoduchý recept na chutnú šošovicu mám práve od nej 🙂

Steps

1
Done

Šošovicu namočíme na pár hodín a potom uvaríme do mäkka. (Na tento recept používam malú šošovicu). Varíme ju v neosolenej vode.

2
Done

Na olivovom oleji si orestujeme cibuľu a pridáme paradajkovú omáčku (passata), dochutíme soľou, trochou medu (aby sme stiahli kyslosť), čiernym korením a troškou cesnaku. Pridáme k omáčke šošovicu a necháme povariť ešte cca 10 minút. Podávame s ryžou.

lopezka

previous
Džem z Kumquatu
next
Duckburger
previous
Džem z Kumquatu
next
Duckburger

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.