0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Suroviny

Nastaviť porcie
500 gr Šošovica
1 ks Cibuľa
1 PL Olivový olej
200 ml Paradajková omáčka
štipka Sušený cesnak
Čierne korenie podľa chuti
Soľ podľa chuti
1 KL Med

Šošovica „po peruánsky“

  • 70 minút
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Moja svokra je výborná kuchárka, tento jednoduchý recept na chutnú šošovicu mám práve od nej 🙂

Kroky

1
Hotovo

Šošovicu namočíme na pár hodín a potom uvaríme do mäkka. (Na tento recept používam malú šošovicu). Varíme ju v neosolenej vode.

2
Hotovo

Na olivovom oleji si orestujeme cibuľu a pridáme paradajkovú omáčku (passata), dochutíme soľou, trochou medu (aby sme stiahli kyslosť), čiernym korením a troškou cesnaku. Pridáme k omáčke šošovicu a necháme povariť ešte cca 10 minút. Podávame s ryžou.

lopezka

Dopredu
Džem z Kumquatu
Dozadu
Duckburger
Dopredu
Džem z Kumquatu
Dozadu
Duckburger

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.