0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Kuracie rezne
400 gr Vykostené kuracie stehno
50 gr Amarantová múka na obaľovanie
podľa chuti Soľ
Slnečnicový olej
Šalát
Čierna ryža
Soľ
Avokádo
Yucca
Sladké sicílske olivy
Cviklové výhonky

Chrumkavé kuracie rezne

Cuisine:
  • 30 minút
  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

  • Kuracie rezne

  • Šalát

Directions

Share

Kuracie rezne nemusia byť vždy len o klasike. Chrumkavosť a orieškovo zemitú chuť im dodá amarantová múka. Bez vajíčok upečené alebo vypražené skvelo ladia s horúcim šalátom z čiernej ryže.

Steps

1
Done

Vykostené kuracie stehná poriadne nasolíme a obalíme v amarantovej múke. Upečieme v rúre na 200°C alebo vypražíme. Načistíme si jednu yuccu a nakrájame ju na kolieska hrubé cca 0,5cm - 1cm. Upečieme alebo vypražíme - aby mala farbu do zlatista.

2
Done

Uvaríme si čiernu ryžu (potrebuje sa variť dlhšie ako klasická biela ryža cca 30 minút v tlakovom hrnci). Nakrájame si avokádo a zmiešame s ryžou, yuccou a olivami. Podávame horúce.

lopezka

previous
Kamutová kaša
next
Pečený pstruh
previous
Kamutová kaša
next
Pečený pstruh

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here