0 0

Zdieľaj na svojej sociálnej sieti

Alebo skopíruj a zdieľaj tento link

Kačacie rezne

Typ kuchyne
  • Porcie 4
  • Ľahké

Suroviny

Postup prípravy

Zdieľaj

Ak sa vám už zunovali klasické rezne, tieto z kačacích pŕs a stehien, bez kosti a kože sú fajn obmenou 🙂 Ideálne upečené v rúre alebo ak holdujete vyprážaným rezňom a dáte si ich raz za čas, tak hoc aj vyprážané.

Kroky

1
Hotovo

Kačacie prsia a stehná očistíme a odstránime z nich kožu a kosti. Narežeme na rezne, vyklepeme a posolíme.

2
Hotovo

Na obaľovanie použijeme strúhanku zmiešanú s puffovanou quinoa. Rezne poriadne popritláčame o strúhanku s quinoa a namočíme do rozšľahaného vajíčka, Vypanírujeme už len zľahka zas v strúhanke s quinoa. A dáme do vopred vyhriatej rúry piecť na plech, ktorý sme si jemne postriekali troškou oleja. Pečieme a podľa nutnosti otáčame. Ideálne nastaviť rúru na horný, spodný ohrev s ventilátorom. Rezne tak budú chrumkavé a nepresušia sa. Alebo v prípade, že ich chcete vypražiť, postup je ako pri bežných rezňoch.

3
Hotovo

Po dopečení podávame s čerstvou zeleninou. Ja som použila čerstvú kapustu s mrkvou a šalátom, s kvapkou oleja, soľou a citrónovou šťavou. Dobrú chuť :)

lopezka

Dopredu
Horúce maliny s granadillou a litchy
Dozadu
Torta s puffovanou quinoa a exotickým ovocím
Dopredu
Horúce maliny s granadillou a litchy
Dozadu
Torta s puffovanou quinoa a exotickým ovocím

Napíšte komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.