0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gr Morčacie prsia
80 gr Quinoa vločky
1 KL Soľ
Sušený cesnak štipka
Petržlenová vňať trošku na dofarbenie
1 PL Olivový olej
60 gr Zelené olivy
1 dcl Voda

Morčacia šunka s quinoa vločkami

Morčacia šunka v zdravej verzii bez rýchlosoli.

  • 150 minút
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Domáca šunka z morčacích pŕs, ideálna voľba pre tých, čo nechcú šunku plnú konzervantov, farbív a iných aditív, pre tých čo sa zdravo stravujú.

Steps

1
Done

Morčacie prsia načistíme, pomelieme na jemno a dáme do mixéra, pridáme vodu, olivový olej a soľ. Rozmixujeme a na záver pridáme petržlenovú vňať, peper, cesnak a zelené olivy a quinoa vločky. Všetko zmiešame naložíme do šunkovaru, dobre uzavrieme a dáme do chladničky na aspoň 12 hodín.

2
Done

Šunku varíme 120 minút na 80°C a po uvarení ju necháme vydhladnúť a ešte dáme na niekoľko hodín do chladničky. Ideálne na celú noc.

3
Done

Krájame na plátky a už na tanieri si ju môžme ešte dochutiť ak sa nám niečoho žiada. Šunka je suchšia, keďže tam ide len chudé mäso, no je to tak ideálna voľba pre tých, čo nechcú šunku plnú konzervantov, farbív a iných aditív. Ideálna aj pre deti a pre tých čo sa zdravo stravujú.

lopezka

previous
Plnené portobello s quinoa a cañihua
next
Bucatini s hubami
previous
Plnené portobello s quinoa a cañihua
next
Bucatini s hubami

Add Your Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here